Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı baplardır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda bulunan insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında özen edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak kırmızıır.

 Buna tahsisat, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya Yangın Kapısı bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar ağır durumların hız göstericisidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği yekpare mimarilarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta kuruluşlarda bulunacak koca nüshasına bandajlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da artış gösterecektir.

İnsanların koyu olarak bulunmuş olduğu binalarda ehliyetli skorda acil çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir anlayışşık acil bir durumda çkırmızıışanlamış olurın yahut binada mevcut öbür personelin zahmetsiz çıkışını sağlayıcı asgari iki evgin çıkış kapısı bulunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu Yangın Çıkış Kapısı aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın ehil evetğu vadi ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarında çhileışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, kopukluk ve menteşeler denetçi edilmelidir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özellikle Yangın Merdiveni Kapısı yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page